ALʄA Bewind budgetcoaching Stadskanaal

Alfa Bewind zoekt samen met u de balans. Als de balans tussen inkomsten en uitgaven ontbreekt, dan stapelen achterstanden op. Zo ontstaan schulden. Als inkomsten en uitgaven in balans zijn worden schulden voorkomen. Bovendien kunnen we dan ook kijken hoe we gemaakte schulden kunnen aflossen.

Uiteindelijk is ons doel om u weer financieel zelfstandig te maken. Als u uw financiële administratie onder de knie hebt, is ons doel bereikt. De weg daarheen is niet altijd makkelijk, maar wel aantrekkelijk. (Nibud)

munten en aardappel in balans op rekenmachine Alfa Bewind brengt balans
Alfa Bewind brengt balans

Budgetcoaching Budgetbeheer Bewindvoering

Er zijn drie soorten van coaching: Budgetcoaching, Budgetbeheer en Bewindvoering. Bij budgetcoaching blijft u verantwoordelijk voor uw eigen geld. Bij budgetbeheer delen we die verantwoordelijkheid. Bij bewindvoering is het leefgeld de basis van uw weekbestedingen is nemen wij de verantwoordelijkheid voor alle andere uitgaven. De focus van Alfa Bewind ligt op budgetcoaching en budgetbeheer. Ook heeft Alfa Bewind een eenmalige dienst genaamd: de budgetscan.

Budgetscan

Met de budgetscan krijgt u een eenmalige rapportage van uw financiële situatie. De budgetscan is een momentopname, maar van de adviezen erbij hebben klanten een voordeel voor lange termijn.

Maak een afspraak