BUDGETBEHEER

Alfa Bewind Budgetbeheer Stadskanaal

Budgetbeheer door Alfa bewind alles in balans
Budgetbeheer door Alfa bewind alles in balans

Alfa Budgetbeheer wil één ding in ieder geval voor elkaar krijgen; dat u orde en rust krijgt in uw financiële situatie. Daarom opent Alfa Bewind een speciale rekening voor u, van waar wij voor u alle vaste lasten betalen. Denk hierbij aan huur, hypotheek, (zorg)verzekeringen en gas, water en elektriciteit. Het is nu eenmaal belangrijk dat uw primaire voorzieningen niet in gevaar komen en u niet op straat komt te staan of van energie wordt afgesloten.

Grip op inkomsten en uitgaven

Alfa Bewind snapt dat het voor veel mensen moeilijk is om hulp op financieel gebied te vragen. Dat is nergens voor nodig, want het kan iedereen overkomen. U bent in ieder geval op onze site terecht gekomen en daarom wil Alfa Bewind u graag helpen. Samen met u kijken wij naar de situatie en hoe budgetbeheer u het beste kan helpen. In een plan van aanpak dat wij gezamenlijk met u opstellen, krijgt u weer meer grip op uw inkomsten en uitgaven.

Gereserveerd geld

Naast een speciale rekening zorgt Alfa Bewind er ook voor dat er geld gereserveerd wordt voor onverwachte, éénmalige uitgaven. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van een reparatie. Daarnaast krijgt u wekelijks of maandelijks een bepaald bedrag om daarvan uw dagelijkse boodschappen van de betalen. Dit bedrag maakt Alfa Bewind over op uw eigen bankrekening. Door middel van budgetbeheer krijgt u meer grip op uw eigen financiën, worden uw schulden kleiner en zult u in de toekomst minder snel rood komen te staan.

Direct aanmelden

Spreekt onze werkwijze u aan en wilt u zich direct aanmelden voor budgetbeheer? Wacht niet te lang, want van uitstel komt afstel en kunnen problemen alleen maar groter worden. Alfa Bewind is er voor iedereen die behoefte heeft aan orde in zijn of haar financiële huishouding. Meld u daarom direct aan via ons contactformulier voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact met ons op

Budgetbeheer via Alfa Bewind: de bewindvoerder uit Stadskanaal waar je gelijk terecht kunt en die gelijk voor je aan het werk gaat.